Despre Noi Sempre Dritto Tour

Tel: +4-0233-744.902
Română

Despre noi

CINE SUNTEM?
S.C. SEMPRE DRITTO TOUR S.R.L. este o societate cu capital privat, infiintata in iunie 2003, de dl Eugen Paulet, administrator si dl Daniel Pop, director economic, destinata transportului intern si international de calatori. Urmare efortului continuu depus de intreaga echipa si a dorintei celor doi asociati de a fi cei mai buni, SEMPRE DRITTO TOUR este, astazi, unul din cei mai mari transportatori romani de calatori. Cu toate ca titulatura “SEMPRE DRITTO TOUR” reprezinta o agentie relativ noua, experienta noastra in acest domeniu se bazeaza pe o munca asidua de mai bine de 5 ani.
Societatea noastra vine in intampinarea numeroaselor cereri ale pietei oferind servicii specializate in domeniul transportului intern si international de persoane precum si in domeniul turismului.
Prin GIRO TRAVEL COMPANY, o alta societate administrata de cei doi
prezentati mai sus se efectueaza transport de marfa.
In prezent, agentia de transport SEMPRE DRITTO TOUR efectueaza
curse de linie in ITALIA, GERMANIA, SPANIA, BELGIA, IRLANDA si ANGLIA.

EVOLUTIE
Initial parcul auto al societatii era compus din doua microbuze si un autocar. La 29 ianuarie 2004, SEMPRE DRITTO TOUR s-a mutat in casa noua, inaugurand noul sau sediu din Roman - Pietonalul Stefan cel Mare, societatea numarand noua angajati. In acelasi an societatea a mai achizitionat trei autocare, marindu-se astfel capacitatea de transport. Totodata s-a investit si in dezvoltarea infrastructurii de intretinere si reparare a parcului auto, achizitionandu-se un garaj de 500 mp in care lucreaza 3 specialisti mecanici.

SIGURANTA CONFORT RAPIDITATE
Acestea au fost dezideratele noastre de la bun inceput, fapt ce a facut sa castigam increderea clientilor nostri oferindu-le servicii si confort la standarde tot mai ridicate. De asemenea, anul 2004 a adus SEMPRE DRITTO TOUR mai aproape de clienti inaugurandu-se alte trei filiale ale agentiei in Iasi, Botosani si Brasov.
In 2005 agentia a deschis doua sedii noi in Bucuresti si Onesti, in prezent societatea numarand 50 de angajati. De asemenea, s-a investit in achizitionarea unui teren de 5 hectare, in comuna Horia, la E85, in vederea deschiderii unui nou service specializat in repararea si intretinerea parcului auto propriu. In 2006 au fost deschise inca doua puncte de lucru, la Palermo Italia si la Constanta.
Totodata, furnizam clientilor nostri servicii de mesagerie interna si externa, avand avantajul unei arii mari de acoperire datorita agentiilor noastre din tara.
In 2006 cei doi administratori au achizitionat 50% din partile sociale
ale altor doua firme de profil INTERNATIONAL TOUR’S AIR PAL- Bucuresti si INTERNATIONAL TOUR’S -Niscemi ITALIA, societati ce detin licente de traseu pentru curse de linie regulate ROMANIA - ITALIA, curse cu plecari in fiecare zi de marti ti joi cu retur vineri respectiv duminica.
SEMPRE DRITTO TOUR a incheiat un contract cu binecunoscuta societate “OMV” in baza caruia toate masinile noastre pot alimenta de la statiile acesteia pe baza cardurilor emise de furnizor.
De asemenea in 2006 societatea noastra a achizitionat 3 autocare noi, model SETRA cu clasificare de 4 stele oferindu-le clientilor nostri tot confortul si siguranta necesare unui transport profesionist.

PARC AUTO
In prezent SEMPRE DRITTO TOUR dispune de un parc auto foarte bine organizat ti intretinut, compus din:
- 3 bucati Microbus VW - transport persoane
- 5 bucati Microbus Mercedes Sprinter - transport persoane
- 1 bucata Microbus Mercedes Vario - transport persoane
- 3 bucati Autocar SETRA
- 1 bucata Autocar MERCEDES TRAVEGO
- 3 bucati Autocar MAN

EVOLUTIE
Datorita seriozitatii de care a dat dovada, agentia noastra de transport a incheiat contracte de colaborare si cu alte societati din domeniu. Aici amintim de TUR CENTO TRANS Romania, TARSINCOM Romania, precum si GUITTA TOUR, ti VIAGGI CIRONNE doua firme cu renume in tara spaghetelor. Mentionam ca toate spatiile in care ne desfasuram activitatea precum si intregul parc auto se afla in proprietatea agentiei SEMPRE DRITTO TOUR, neagreand solutii de inchiriere. Criticile pe care ni le asumam dar si cuvintele de lauda aduse la adresa serviciilor prestate de SEMPRE DRITTO TOUR sunt rodul unei munci de ani de zile in care am incercat sa ne dezvoltam si sa ne imbunatatim permanent.

PERSONAL
SEMPRE DRITTO TOUR se mandreste cu o echipa de 50 de angajati profesionisti, a carei medie de varsta este de 35 de ani. Imaginea firmei are un plus datorita frumoaselor angajate care va raspund la telefoane, gata oricand sa va rezerve un bilet sau sa va ofere o informatie.
Nu putem omite echipa de soferi exceptionali pe care o detinem, alcatuita din 25 de persoane. Acestia au fost selectati printr-un concurs riguros, criteriile de baza pentru alegerea acestora reprezentand seriozitatea, eficienta, experienta si caracterul. Toti soferii nostri detin atestate profesionale pentru transportul de persoane, respectiv de marfa si efectueaza anual testele psihologice si medicale conform legislatiei in vigoare.

PROIECTE
Dezvoltarea continua a agentiei SEMPRE DRITTO TOUR in piata transportatorilor romani a dus la o medie a incasarilor de peste 200.000 Euro pe luna, fapt care ne permite dar si impulsioneaza sa efectuam noi investitii cu scopul ridicarii stachetei confortului oferit clientilor nostri.
Astfel, in curand vom deschide filiale ale agentiei in urmatoarele orase: Cluj, Galati, Oradea, Vaslui. De asemenea, am concesionat spatiul situat in spatele BANC POST ROMAN unde se desfasoara proiectul aprobat de construire a celei mai moderne autogari din regiune: „AUTOGARA INTERNATIONALA SEMPRE DRITTO TOUR”.
Mentionam ca in cadrul societatii noastre s-a desfasurat, cu ajutorul
unei firme de consultanta (Stanica Consulting SRL), proiectul de
implementare a standardului ISO 9001:2000, acesta fiind fiind obtinut de SEMPRE DRITTO TOUR, in luna martie 2006.

OBIECTIVE DE DEZVOLTARE
Perfectionarea continua a personalului propriu, astfel incat acesta sa faca fata standardelor europene impuse prin politica firmei. Extinderea si modernizarea permanenta a parcului auto prin achizitionarea de noi autocare in sistem leasing. Deschiderea de noi linii de transport prin finantare proprie. Deschiderea de noi agentii atat in tara cat si strainatate. Dezvoltarea de noi produse, care sa vina in intampinarea necesitatilor clientilor nostri. Experienta, siguranta si eficienta in domeniul transportului a facut ca firma noastra sa fie recunoscuta si renumita atat pe plan national cat si international.